SITTER DU PÅ EN PRODUKTIDÉ?

Vi har varit där! Vi vet hur FRUSTRERANDE det kan vara att ha en idé men inte får tummen ur. Man skulle bara vilja prata med någon och få idén värderad och möjligen även hjälp att komma igång; några första tips på vägen eller en knuff i rätt riktning för att våga ta steget mot något nytt och spännande. Vi hjälper gärna till för en mycket överkomlig slant!

För att komma igång med vår konsultverksamhet och samtidigt göra en insats för svensk innovation erbjuder vi privatpersoner eller små företag hjälp att komma igång och potentiellt lyckas med sina produktbaserade affärsidér. Vi har erfarenhet från en lång resa med RIVSALT och vill gärna dela med oss av våra erfarenheter, vilka inte fanns för oss när vi inledde vår start-up resa för 5 år sedan.

Vi förstår och kommer ihåg att man inte har några pengar att göra av med i början, så vår avsikt är att ta så lite betalt som möjligt. Kanske låter konstigt, men vår tanke är att hitta lösningar som funkar för båda parter så att så många ideér som möjligt kan bli verklighet.

Självklart äger ni era idéer och allt som diskuteras stannar mellan oss. Vi upprättar självklart ett NDA vid behov.

Låter det intressant? Kontakta oss gärna, om inte annat för att få det ur systemet. Några telefonsamtal kostar gratis 🙂

Choosing-the-Business-Idea-Thats-Right-For-You

 

 

 

Comments are closed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: